ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τρόποι και έξοδα αποστολής
Έξοδα αποστολής και επιβαρύνσεις
Για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις εξόδων αποστολής και επιβαρύνσεων.
Για παραγγελίες εντός Ελλάδος δεν υπάρχει χρέωση για τα έξοδα αποστολής.

Έξοδα αντικαταβολής 1,5€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 15 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία που το παραλάβατε με τους δύο παρακάτω τρόπους:

1. Με επιστροφή του στην εταιρεία και πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων.


Η Raxevsky σας προσφέρει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τη επιστροφή σας με την εταιρεία ταχυμεταφορών EASY MAILS με χρέωση μόνο €2 Απλά ζητήστε από την EASY MAIL χρέωση παραλήπτη και το ποσό θα αφαιρεθεί από την συνολική αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων σας. Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδος. Αν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη εταιρία μεταφοράς η χρέωση είναι σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της εταιρείας που χρησιμοποιήσατε.

Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία. Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS με χρέωση παραλήπτη για τη Ελλάδα, και UPS από το εξωτερικό. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η εταιρεία δεν αναγνωρίζει το κόστος επιστροφής.

Δυνατότητες επιστροφής: α) πιστωτικό β) επιστροφή χρημάτων. Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων: Σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα ή PayPal θα πιστωθούν ξανά τα χρήματα στην κάρτα σας. Σε περίπτωση αντικαταβολής παρακαλούμε στείλτε μας έναν τραπεζικό σας λογαριασμό για να σας καταθέσουμε τα χρήματα εντός 14 εργάσιμων ημερών. Το προϊόν οφείλετε να το επιστρέψετε στην ίδια καλή κατάσταση όπως το παραλάβατε, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια σήμανσης.Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν συμπληρώνετε και να μας αποστέλλετε μαζί με το προϊόν το ειδικό «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε εδώ στην παρακάτω διεύθυνση:

STYLE AND BEAUTY FASHION I.K.E
ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 11 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 12134


Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημα σας. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσης του.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν.

Η RAXEVSKY θέλοντας συνεχώς να βελτιώνει τις υπηρεσίες της απέναντί στους πελάτες της σας δίνει την δυνατότητα να υποβάλετε οποιαδήποτε παρατήρηση ή παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.

Menu

Settings

Create a free account to use wishlists.

Sign in